L
   LOGO
LEGGEN , SCHUREN EN AFWERKEN VAN ALLE PARKET EN HOUTEN VLOEREN

auto

SCHUREN EN AFWERKEN VAN BESTAANDE VLOEREN

Na een jaar of 10 zijn de meeste gelakte dan wel anders afgewerkte vloeren toe aan een grote onderhoudsbeurt. Wij verzorgen het schuren en lakken van parket en houten vloeren in geheel Nederland.

Natuurlijk weten wij dat heel vervelend is om de gehele ruimte leeg te moeten halen omdat de parket of houten vloer aan een grote onderhoudsbeurt toe is. Maar wat zijn een paar vervelende dagen op een geheel mensenleven. Wat is er mooier dan weer te kunnen genieten van Uw mooie houten vloer. Als de vloer geschuurd en geolied wordt is het meestal 1 dag werk zodat u de volgende dag al uw meubelen al weer terug kunt plaatsen , lakken is 1 dag langer. Wij schuren parket en houten vloeren in geheel Nederland zowel voor bedrijven als particulieren. Een van onze opdrachtgevers is Rowi Parket waarvoor wij  alle werkzaamheden door geheel Nederland uitvoeren.Leggen en schuren parket en laminaat vloeren in:
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant
Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland
Populaire steden waar wij veel vloeren leggen:
Assen Groningen Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Haarlem Arnhem Breda Den Bosch Maastricht Zwolle Leeuwarden